Tammisaaressa voit ottaa virkistävän kylvyn
tai muuten vain nauttia uimarannan tunnelmasta keskellä kaupunkia.

Tammisaaressa pääset uimaan ja nauttimaan lämpimästä kesäpäivästä hiekkarannalla kaupungin sydämessä 

Stallörenin puisto ja uimaranta

Stallörenin puiston hiekkaranta, matala ja aamusta iltaan aurinkoinen merenlahti, muistuttaa Välimeren kuuluisia aurinkorantoja. Puiston nurmikolla voi valita piknik paikan puun varjosta. Halutessaan lapsiperhe voi asettua koko päiväksi laajalle hiekkarannalle. Matalassa vedessä lapset leikkivät turvallisesti vanhempiensa kanssa. Vain kivenheiton päässä ovat rantapallokenttä, Suppi lautojen vuokrauspiste, minigolf, kestosuosikki leikkipuisto, jäätelökioskit ja lapsiystävälliset ravintolat. 

Kesäravintola Knipanin ja aurinkorannan väliin on rakennettu uimala aurinkoterasseineen. Uimalassa on myös hyppytorni ja ponnahduslauta. Talvisin uimalassa pidetään avanto sulana avantouimareille. Kaupungin urheilutoimistosta voi vuokrata avaimen lämpimään pukuhuoneeseen ja suihkuun. Tilan sauna lämmitetään tiistaisin ja perjantaisin.

Uimatikkaat Kilohailin torin kupeella

Vanhan kaupungin uloimmalla niemellä voi pulahtaa mereen uimatikkaita pitkin. Kuin salaisessa puutarhassa täällä voi tuntea villiä vapautta ja laskeutua tikkaita pitkin suoraan mereen ilman uimarantaa. 

Koirien uimaranta

Länsivallin laiturin vierellä on merkki koirien uimarannasta. Nelijalkaiset ystävämme pääsevät viilentävään leikkiin omalle uimarannalleen.      

Avantouintia talvella Stallörenin uimala.